تابلو فلکسی در اصفهان

دلایل استقبال مشتریان از تابلوفلکسی فیس

1) تنوع طراحی (رنگ، تصویر و متن) 

2) قابليت نورپردازی شدن با ال ای دی، مهتابي و پرژکتور 

3) قيمت نسبتا مناسب در مقایسه با تابلو چلنیوم و ال ای دی

تابلوهای فلکسی بيشتر برای سردرب اماکن اداری و تجاری، دولتی و خصوصی و همچنین برای برخی  بيلبوردها مورد استفاده قرار می گيرد. طرح تابلو فلکسی اهمیت زیادی در ایجاد جلب توجه مخاطب دارد و در صورت تمایل به اطلاعات بیشتر در این خصوص سه مطلب (فونت و رسم الخط در صنعت ساخت تابلو) و (رنگها در صنعت ساخت تابلو) و (عوامل موثر در طراحی و ساخت تابلو) را مشاهد نمائید.

در چه زمانی تابلو فلکسی بهترین انتخاب خواهد بود؟ زمانی که تصویر و یا پیام زیادی داریم بهترین گزینه تابلو فلکسی خواهد بود و از طرفی چون هزینه های نسبتا مناسبی دارد برای شرکتهایی که قصد تبلیغات محیطی (بیلبوردها و تابلو سر درب نمایندگیها) دارند نیز کاربرد دارد. گاهی تاثیر یک تصویر خوب خیلی بیشتر از متن خواهد بود چراکه طیف وسیعی از رنگ ها می تواند باعث جلب توجه مشتری شود و از طرفی زبان همه اقشار یک جامعه را در بر می گیرد و به عبارتی می توان گفت یک تصویر خوب زبان مشترک مردم است


 

تابلو فلکسی 1

انواع پرژکتور جهت نور پردازی از جلو تابلوهای فلکسی

تابلو فلکسی 2

زمان ساخت تابلو فلکسی به روش کلاف با نور از جلو

تابلو فلکسی 4

ساخت تابلوهای سینولکس در اصفهان به روش کلاف فلکسی با نور پردازی پرژکتور از جلو

تابلو فلکسی 5

تعویض روکش تابلو آژانس مسافرتی در اصفهان

تابلو فلکسی 12

تصویری از کارگاه در زمان ساخت تابلو فلکسی شیرین عسل

تابلو فلکسی 15

کلاف فلکسی بدون نور بعنوان دیوار پوش

تابلو فلکسی 19

نصب فلکسی بر روی سقف سالن یک استخر در اصفهان. کاری شبیه سقف کشسان (باریسول)

تابلو فلکسی 21

فلکسی نصب شده بر سقف سالن استخر و تست روشنائی بعد از نصب

تابلو فلکسی 26

ساخت حروف برجسته بر روی تابلو فلکسی

تابلو فلکسی 6

نمونه ای دیگر از تابلو شرکتی (استیل البرز)



به طور کلی ساخت تابلو فلکسی در چهار مرحله زیر انجام می گیرد:

1- طراحی تابلو، که توسط طراحان گرافیکی و بیشتر توسط نرم افزار فتوشاپ صورت می گیرد.

2- چاپ طرح بر روی متریال فلکس، که توسط دستگاههای چاپ out door صورت می گیرد.

3- ساخت قاب پروفیلی که فلکس، بر روی آن نصب می شود.

4- آخرین مرحله، نور پردازی تابلوهای فلکسی که در سه روش زیر انجام می گردد.

روش اول: نصب مهتابی، برروی ورق های گالوانیزه که اصطلاحا" سینی مهتابی" گفته می شود و به صورت کشوئی در قاب پروفیلی قرار می گیرد.

روش دوم: نور پردازی از جلو تابلوهای فلکسی که عموما با پروژكتورهای 30 و 50 وات بر روی تابلو تابانده می شود.

روش سوم: نور از پشت ال ای دی كه بهترين روش نور پردازی از نظر کاهش هزینه مصرف انرژی خواهد بود.

نکته: در صورتی که نور پردازی از جلو با پروژكتور انجام شود، می توان عمق تابلو را به  2 تا 4 سانتی متر کاهش داد و هم می توان به جای فلکس از بنر با انس بالا (13 انس) که اصطلاحا بنر بیلبورد گفته می شود، استفاده نمود.

برای اطلاعات تکمیلی و روش ساخت تابلو فلکسی به صفحه بعدی مراجعه نمائید. 

قیمت تابلو فلکسی

از سوالات متداول  تابلوهای فلکسی در مورد قیمت آن می باشد. ما در این قسمت فقط برای اینکه  مشتریان این دسته از تابلوها از حدود قیمت مطلع گردند به طور خلاصه عرض می نمائیم هر متر مربع  تابلو فلکسی با قاب (قاب با قطر حدود 15 سانت + سینی وکاور) ونور از پشت حدود 350 هزار تومان و هر متر مربع تابلوفلکسی با کلاف (قوطی 2در2) و بدون نورحدود 150 هزار تومان خواهد شد. برای مشاهده و مقایسه قیمت دیگر تابلوها اینجا کلیک کنید.
 

ساخت تابلو فلکسی فیس

در دهه هفتاد (ه.ش) با ورود پارچه هایی از الیاف ابریشم و نایلون، تحولی شگرف در عرصه تبلیغات ایجاد شد. این تحولات شامل چاپ های رنگی عکس و طرح های گرافیکی و... بر روی این متریال ها می باشد که با نام تجاری فلکسی ( فلکسی فیس ) یا بنر شناخته می شود.

تفاوت فلکس و بنر

علاوه براینکه ضخامت فلکس از بنر بیشتر هست، مهم ترین تفاوت این دو در قابلیت عبور نور با کیفیت خوب از مدیای فلکسی می باشد. برای آشنائی بیشتر با بنر مقاله چاپ بنر را توصیه می کنیم.

تابلوهای فلکسی جایگزینی مناسبی برای تابلوهای قاب پلاستیک است. تابلو فلکسی در دو نوع چاپ یا برچسب استیکر بر روی متریال فلکس ساخته می شود (بیشتر تابلوها، چاپی می باشند). برای ابعاد تابلوهای فلکسی، محدودیتی وجود ندارد مگر اینکه محیط و فضائی که قرار است در آنجا نصب گردد یا مقدار هزینه و سلیقه مشتری محدویتی ایجاد کند. لازم به ذکر است بیشترین عرض قابل چاپ 5 متر در طول رول فلکس (حدود 25 متر) خواهد بود.

مراحل ساخت تابلو فلکسی

flxi

 

چهار چوب

چهار چوب

قاب یا کلاف فلکسی اولین نیاز ساخت تابلو فلکسی است. برای اینکه فلکس از خالت شل و موجدار بودن خارج شود لازم است تا چهار چوبی ساخته شود تا فلکش بر روی آن کشیده و فیکس شود. اگر بخواهیم نور از پشت اجرا کنیم مانند تصویر، دو ردیف کلاف فلزی با قوطی (عموما دو در دو) را با فاصله حدود 15 سانت از هم می سازند. یکی از ردیف ها برای  سینی مهتابی و دیگری فلکس چاپ شده بر روی آنها نصب می گردد. ولی اگر قرار باشد نور از جلو کار کنیم تنها یک ردیف از این کلاف کفایت می کند.

نکته قابل توجه در ساخت این چهار چوب این است که برای تابلوهای فلکسی با ابعاد بزرگ، بهتر است از قوطی های بزرگتر مثلا 2.5 در 2.5 استفاده گردد و همواره از قوطی صنعتی یا حداکثر نیمه صنعتی استفاده گردد چرا که این قوطیها سبک بوده و هم از نظر قیمت مناسبتر هستند و هم نیازی برای سنگین کردن تابلو وجود ندارد. 


سینی مهتابی

سینی مهتابی

همانطورکه در تصویر مشاهد میکنید گام بعدی نصی سینی های مهتابی است. این سینی ها از ورق گالوانیزه عموما 70 ساخته میشود. مهتابی ها یا ال ای دی ها بر روی این سینی ها نصب و سیم کشی میشود. ارتفاع یک مهتابی بزرگ 120cmمی باشد و یک مهتابی کوچک 60cm  است و نور استاندارد ومناسب برای پشت فلکس به ازا هر 30-35 سانتی متر یک عدد مهتابی می باشد و در صورت استفاده از پروژکتور از، در ازای هر 1.5 متر مربع تقریبا 3۰ وات مورد نیاز است و اگر نور از پشت بجای مهتابی از ال ای دی استفاده شود متناسب با نوع ال ای دی باید تراکم را مشخص کرد تا یک نور یکنواخت داشته باشیم.

نکته قابل توجه این بخش این است که فاصله 15 سانت بین دو کلاف گفته شده در بخش قبل برای این است که نور از پشت بصورت یکنواخت بر روی فلکس تابیده شده و اثر نقطه های ال ای دی یا آثار خطوط مهتابی جلوگیری شود.

 


روکش فلکسی

روکش فلکسی

گام سوم کشیدن فلکسی بر روی کلاف می باشد. برای اینکار بهترین و ارزانترین راه استفاده از پرچ ماست هر چند در گذشته از کلپس و سه پری استفاده می شده ولی منطقا لزومی وجود ندارد. روش پرچ فلکسی به این ترتیب است که ابتدا عرض فلکس و از  یک طرف شروع به پرچ موقت فلکس به کلاف میکنند. تاکید میکنم پرچ موقت چراکه قرار است در انتهای کار باز شده و دوباره پرچ گردد به همین دلیل با فاصله هر نیم متر یک پرچ کفایت می کند. 

بعد از این مرحله باید فلکس را بر روی کلاف گسترده کرد و تا جائی که ممکن است کشید و سپس طرف دیگر عرض را باز بصورت موقت پرچ کنیم. سپس نوبت پرچ کردن یک طرف از طول می رسد ولی این بار پرچ در طول بصورت موقت نیست و باید هر 10 الی 15 سانت یک پرچ انجام شود. بدیهی است قبل از پرچ تا جایی که ممکن هست فلکس را میکشند تا مبادا شل و ول نباشد و برای این امر از ابزار مخصوصی استفاده می شود که مانند انبر کلاغی است و در صنعت کناف ساختمان هم مورد استفاده قرار می گیرد.

بعد از اینکه یک طرف از طول فلکسی را پرچ و فیکس کردیم یک طرف ازعرض فلکسی را که پرچهای موقت کرده بودیم را باز  و این بار با دقت بیشتر فلکس را کشیده و اقدام بهپرچ بیشتر میکنیم تا سفت و محکم شود. بعد نوبت به پرچ طرف دیگر طول است و از سمتی عرضی که محکم کرده ایم باید پرچ کردن طول دیگر را اقدام کنیم تا به سمت دیگر عرض فلکسی برسیم. مرحله آخر مهمترین گام نصب روکش فلکسی خواهد بود چراکه قرار است تمام باد موجود در فلکس در این مرحله گرفته شود بنابراین پرچ موقت عرض آخر را باز کرده و با دقت بیشتر اقدام به پرچ و نهائی کردن کار می نمائیم.


کاور

کاور

گام سوم کاور کشی دور تا دور تابلو و فاصله بین دو کلاف است. کاورها از همان ورق گاوانیزه ای هست که سینی ها را از آن ساخته ایم البته گاهی چون این وجه از تابلو در معرض دید مخاطب قرار، برای زیباتر کردن آن اقذام به رنگ آمیزی آن می کنند.


نصب

نصب

آخرین مرحله یک تابلو فلکسی همیشه نصب آن خواهد بود. مقوله نصب آن در اماکن و جاهای مختلف متفاوت است و به مکان نصب مرتبط خواهد بود

 نکات فنی

1) نصب فلكس بر روی سازه تابلو  به سه طریق امكان پذير مي باشد:

      الف) سپری و کلیپس

      ب) لولائی 

      ج) پرچی (در ماهیت کلی تفاوت چندانی با سپری و کلیپس ندارد)

از لحاظ تعويض روكش تابلو فلکسی در دفعات بعد، سازه لولائی یا کلافی توصيه مي گردد.

2) بهترین جنس روکش به اعتقاد پرسنل گروه تبلیغاتی رسا، فلکسی استار کره می باشد ولی از آنجائی كه نمونه تقلبی اين نوع فلكس ها در بازار ديده شده، توصيه می گردد مطمئن شويم كه برند مورد نظر تقلبی نباشد يا از نمونه های مطمئن دارای گارانتی معتبر استفاده گردد.

نکته: با توجه به تحریم ها و آشفتگی بازار ارز معمولا فلکس و رنگ های موجود در بازار از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند و در برابر اشعه خورشید بعد از مدتی کم رنگ می شود. برای طولانی تر کردن عمر تابلو فلکسی پیشنهاد می کنیم از درج تصویر در تابلو صرف نظر کنید و به جای چاپ بر روی فلکس از برچسب استیکر استفاده گردد.

3) نکاتی از طرح گرافیکی مانند خروجی cmyk  وفرمت tiff برای چاپ طرح و اینکه رزولیشن آن مابین 72 تا 96 پیکسل باشند و موارد دیگر مثل نوع دستگاه چاپ و تعداد پاس چاپ (چاپ یک تصویر در چند مرحله رفت وبرگشت نازل و پاشش رنگ اتفاق می افتد) برای فلکس 6 پاس یا 6 مرحله  پاشش رنگ ایده آل خواهد بود.