نمای کامپوزیت در اصفهان
نمای کامپوزیت به صورتی است که امروزه طراحان و مجریان نمای ساختمان از مواد و مصالح گوناگونی جهت طراحی نمای ساختمان ها استفاده می نمایند که از آن جمله می توان به انواع مختلف سنگهای ساختمانی، سیمان، رنگ های نما و نمای چوب و نمای کامپوزیت اشاره نمود. واضح است که نمای یک فروشگاه یا مغازه یا هر موسسه در قضاوت مراجعین به آن واحد تاثیر گذار خواهد بود و در حیطه تبلیغات نیز یکی از مهمترین موارد قابل توجه مشاوران طراحی وکسب و پیشه نمای کامپوزیت خواهد بود و برای داشتن یک تابلو بصری خوب وقابل قبول حتما نمای بک گراند و زمینه تابلو باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
نمای کامپوزیت
کامپوزیت یکی از جدید ترین نماهای موجود در صنعت ساختمان می باشد که به دلیل زیبایی و مزایای منحصر به فرد طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. این جذابیت موجب گردیده تا در صنعت تبلیغات نیز مورد توجه قرار گیرد و برای نمای زیرین تابلوهای تبلیغاتی خصوصا تابلو چلنیوم مورد استفاده قرار گیرد.
کامپوزیت از دو لایه آلومینیوم که مابین این دو لایه مواد لاستیکی قرار دارد تشکیل شده و به همین دلیل از استحکام مناسب و طول عمر خوبی بهره مند می باشد. تنوع رنگ این متریال بسیار زیاد است و تقریبا جوابگو هر نوع سلیقه ای خواهد بود. برخی از رنگ های آن مانند نقره ای، خاکسترِ، طلائی و قرمز کاربرد بیشتری داشته اند. گاها در ساخت این نوع مصالح برای اینکه غبارو آلودگی هوا بر آنها کم اثرتر باشد از تکنولوژی نانو بهره می گیرند. اجرای نمای کامپوزیت به دو روش فیکس و ریلی انجام می شود و هر کدام از این روشها مزایا و معایبی خواهند داشت چراکه در روش فیکس عموما مصالح بیشتری از کامپوزیت نیاز خواهد بود ولی مستحکم تر از روش ریلی کار اجرا خواهد شد.
از جمله مزایای نما کامپوزیت در صنعت ساختمان مشخصات مکانیکی آن به قرار زیر است:
مشخصات مکانیکی ورق نمای کامپوزیت
Impact Resistance (مقاومت در برابر ضربه) 50kg/cm , no cracking
Bending Strength (استحکام در برابر خم کردن) 121˃ Mpa
Shearing Strength (استحکام در برابر برش) 32 Mpa
Peel Strength (استحکام در برابر پوسته شدن) 1.1 kg /mm
Vniaxhal Tensie Strength (استحکام کششی تک محوری) 250R/Mpa
Flexural Modulns Elasticity (ضریب ارتجاعی) 104*3.12 Mpa
ورق کامپوزیت علاوه بر خواص مکانیکی برخی خواص شیمیایی مهم به شرح زیر دارد.
Acid Resistance (مقاومت اسیدی) No change
Alkaline Strength (مقاومت قلیایی) No change
Oil Resistance (مقاومت در برابر چربی) No change
Solvent Resistance (مقاومت در برابر حلال ها) No change
Resistance to Salt Spray (مقاومت در برابر نمک) No change
ALCOBOND @ FIRESHIELD Frame Retardant Grade (رتبه ورق ضد آتش) No change
ورق آلومینیوم کامپوزیت از مصالح سبک برای استفاده در نمای کامپوزیت است که از جمله خصوصیات فیزیکی دیگر آن به قرار زیر می باشد.
Coating Thickness (ضخامت پوششی) 25> µ m
Pencil Hardness (سختی کششی) 3H
Gloss Tolerance (پایداری شفافیت) 35.3
Adhesive Strength (قدرت برجستگی) Grade 1
Boiling Water Resistance (مقاومت در برابر آب) 2 Hrs,no change
Abrasion Resistance (مقاومت در برابر ساییدگی) 5.33 L/µm
Thermal Expans (انبسلط حرارتی) 1.98*10.5/°c-1
Thermal Conductivity (رسانایی حرارتی) 0.030 w/m.k
Heat Deflection Temperature (دمای انحراف گرمایی) 99.4°c
Thermal Deformation Temprature (دمای تغییر شکل گرمایی) 120°c
Acoustic Insulation (عایق صوتی) 27dB
دوستانی که تمایل دارند اطلاعات بیشتری در خصوص نکات فنی و روش اجرا کامپوزیت داشته باشند دعوت میکنیم به سایت آکام گستر کیش مراجعه نمایند.
نمای چوب
چوب از دیگر نماهای جدید به حساب می آید که برای کارهای کلاسیک می توان استفاده نمود. نماهای اجرا شده با چوب متناسب با نوع چوب به کار رفته در نما به سه نمونه تقسیم می شود:
1) چوبهای ترموود
2) چوبهای روسی
3) چوبهای مصنوعی که هرکدام در تنوع تولید و رنگ دارای کیفیت و قیمت متنوعی هستند.
انتخاب نوع چوب متناسب با هزینه و سلیقه مشتری خواهد بود. چوب ترموود با تکنولوژی منحصر به فردی تولید می شود که اصطلاحا رنگ کوره ای می نامند. از نظر کیفیت این چوبها دارای کیفیت منحصر به فرد می باشند چرا که در شرایط جوی و آب وهوایی مختلف کیفیت خود را حفظ خواهند کرد. چوب های روسی و چوب مصنوعی از لحاظ قیمتی هم ردیف هستند ولی از نظر کیفی متفاوت خواهند بود. چوب های روسی را می توان با رنگ سیلر کیلر برای فضاهای داخلی و با شاپن و روغن برزک برای فضاهای خارجی رنگ آمیزی نمود تا از لحاظ استحکام و زیبائی به چوبهای ترموود نزدیک گردند.
چوب ترموود چیست ؟
نمای چوب ترموود یکی از بهترین وزیباترین چوبها برای استفاده به عنوان چوبنما در فضای داخلی و خارجی ساختمان است و با حرارت دیدن چوب و با درجه حرارتی حدود 180 تا 230 درجه در کورههای مخصوص تولید میشود. نوعی بخار به عنوان یک گاز محافظتی در این روش تولید استفاده می شود که از تکه تکه و آسیب دیدن چوب جلوگیری و به آن در طول فرآیند کمک میکند. فرآیند تولید چوب ترموود مزایای چوب ترمو را بهبود میبخشد.
به لطف این فرآیند حرارتی، بیشتر جنبههای منفی چوب به حداقل رسیده یا از بین میرود. به خاطر استفاده از حرارت بالا برای چوب، موادی که چرخه عمر چوب را کوتاه میکنند (گلوکز، اسید سیتریک، رزین) و در داخل چوب وجود دارند، حل شده و بقیه متبلور میشود. به عبارتی از طریق حرارت از میان برداشتن برخی خواص شیمیای چوب باعث میشود از تجزیه شدن چوب جلوگیری بعمل آید چرا که می دانیم چوب از عناصر کاملا طبیعی است که سریع در چرخه اکوسیستم تجزیه می شود.
مزایای چوب ترموود:
- خواص فیزیکی چوب تقویت شده.
- دوام چوب را بهبود میبخشد.
- یک رنگ عالی به چوب ترموود میدهد.
- کاهش رطوبت آن است که چوب ترموود را مقاوم و محکم میکند.
کیفیت چوب از زمانی که از جنگل خارج میشود کنترل و بررسی میشود چرا که مناسب بودن گرهها، ساختار فیبر، سن درخت، رطوبت چوب به طور مستقیم با کیفیت ارتباط دارد. همچنین انواع مختلفی از ترموود وجود دارد که هر یک کاربردهای خاص خود را دارند و بسته به جنسی که دارند و سختی و نرمی چوب برای فضای بیرونی یا داخلی به کار میروند و قیمت هر یک از این ترموودها نیز متفاوت است. به خاطر مزایای چوب ترمو مانند عدم وجود مواد شیمیایی از دیگر چوبها بهتر و با کیفیتتر است.
مقایسه نمای چوب و کامپوزیت
تنوع رنگی کامپوزیت زیاد بوده و می توان از ترکیب رنگها به نمای جیغ و شاد دست یافت ولی در نمای چوب همانطور که گفته شد برای کارهای سنگین و به عبارتی کلاسیک مناسب خواهد بود.
از دیگر مطالب مرتبط مقاله a href="/نکات-طراحی-ساخت">عوال موثر "ر زیبائی تابلو است که پیشنهاد میکنیم برای شناخت بیشتر مطالعه نمائید
زمینه و بک گراند های متفرقه دیگری وجود دارند مانند زمینه پولکی، زمینه با تیوپ های ال ای دی و یا بک گراند شبه کامپوزیت (طرح کامپوزیت) که از ورق گالوانیزه ساخته می شود و یا سازه های فلزی که از لوله یا قوطی واز جنس استیل یا آهن ساخته می شود. تابلو سازی اصفهان درارائه مشاوره برای انتخاب زمینه مناسب از نظر جلوه بصری و همچنین مناسبت آن با کسب و کار در خدمت شما خواهد بود.
اهمیت نمای ساختمان در تجارت و فروش
نمای ظاهری ساختمان همواره نزد ساکنان، مالکان، سازندگان ساختمان و همچنین از منظر شهری و شهرداری از اهمیت زیادی برخوردار است. نمای ساختمان یکی از معیارهای سنجش کیفیت یک ساختمان از نظر بازدید کنندگان آن می باشد. فضای بصری هر شهر با نمای ساختمان های ساخته شده در آن شهر رابطه مستقیم دارد و از این رو است که شهرداری های شهر های بزرگ همواره به نمای ساختمان توجه ویژه ای دارند.
در تصاویر زیر نمای قدیمی درمانگاه و سپس نمای جدید آنرا ملاحظه می کنید که تلفیقی از نمای کامپوزیت و نمای چوب ترموود می باشد.
در تصویر بالا و در سمت راست نمای کلی درمانگاه و در سمت چپ نمای ورودی درمانگاه را مشاهد می کنید.
باتشکر ازشما دوست گرامی امیدواریم مطالب فوق مورد رضایت شما قرار گرفته باشد ،برای مشاوره و اطلاعات بیشتر با شماره 09133033029 تماس حاصل نمائید.