حروف برجسته با نور پردازی طیف دار
تابلو چلنیوم دراصفهان
تابلو چلنیوم
تابلو چلنیوم از زیباترین و در عین حال مستحکم ترین تابلوهای تبلیغاتی به شمار می روند. گروه تبلیغاتی رسا در خصوص انواع حروف برجسته و آشنایی با روش طراحی و ساخت آنها اقدام به تهیه تصاویر گرافیکی نموده تا علاوه بر تحلیل و بررسی آنها به شناخت و تعاریف مشترکی نیز دست پیدا کنیم.
چلنیوم با استروک
تنها تفاوت چلنیوم استروک دار با چلنیوم ساده وجود استروک می باشد.
مولفه های آن به ترتیب عبارتند از: پلکسی قرمز، استروک مشکی، چلنیوم ساده طلائی و در انتها زیر سازی و ال ای دی
چلنیوم پانچی (اکریلی، ستاره ای)
مولفه های چلنیوم پانچی به ترتیب عبارتند از:
- پلکسی نارنجی رنگ که پانچ یا به عبارتی سوراخ های منظمی بر روی آن ایجاد شده وعامل اصلی تعدد نام و تفاوت روش اجرا با چلنیوم ساده در این است که جلوه بصری خاصی را ایجاد می کند.
- استروک یا حاشیه به رنگ سورمه ای که به صورت توخالی اجرا شده.
- لبه کاری حروف از چلنیوم نقره ای ساده و در نهایت پی وی سی و ال ای دی برای زیر سازی و روشنائی آن
چلنیوم ساید لایت با حروف وکیومی
مولفه های چلنیوم ساید لایت عبارتند از:
- پلکسی وکیوم شده سبزرنگ.
- چلنیوم ساید لایت به رنگ طلائی. ساید به معنی بغل و لایت به مفهوم نور است و چون نور از منافذ تعبیه شده در این نوع لبه ها قابلیت عبور دارد ساید لایت یا بغل نور گفته می شود. حفره ها و برش این نوع لبه بسیار متنوع هستند و نامهای مختلفی نیز دارند.
- پی وی سی و ال ای دی برای زیر سازی و روشنائی آن .
برای مشاهده نمونه کارهای اجرا شده ساید لایت، کریستالی و پانچی اینجا کلیک کنید.
چلنیوم ساید لایت با حروف وکیومی
مولفه های چلنیوم ساید لایت عبارتند از:
- پلکسی وکیوم شده سبزرنگ.
- چلنیوم ساید لایت به رنگ طلائی. ساید به معنی بغل و لایت به مفهوم نور است و چون نور از منافذ تعبیه شده در این نوع لبه ها قابلیت عبور دارد ساید لایت یا بغل نور گفته می شود. حفره ها و برش این نوع لبه بسیار متنوع هستند و نامهای مختلفی نیز دارند.
- پی وی سی و ال ای دی برای زیر سازی و روشنائی آن .
برای مشاهده نمونه کارهای اجرا شده ساید لایت، کریستالی و پانچی اینجا کلیک کنید.
در ادامه طبق شماره های موجود در تصویر زیر به بررسی دقیق تر تابلو چلنیوم و دیگر حروف برجسته می پردازیم .
حروف برجسته
تصویرشماره یک؛ تصویر بالا اصلی ترین نمای تابلو را نمایش می دهد که از پلکسی اکرلیک 3 میل استفاده شده است. لازم به ذکر است آینه طلائی و نقره ای دو میل بوده و برای کارهای بزرگ که عرض قلم آن بیشتر از 30 سانت می باشد توصیه می گردد و برای استحکام بیشتر از پلکسی 4 میل استفاده می شود.
در تابلو برجسته به جز حروف کریستالی که از پلکسی شفاف در آن استفاده می شود در مابقی موارد پلکسی غیر شفاف رنگی با قابلیت انتشار نور استفاده می شود. همان طور که در مطالب فوق اشاره شد حروف پانچی و وکیومی با تغییر وضعیت در این لایه ساخته شده اند.
نکته: در حروف برجسته فلز لایه روِ عموما از فلز استیل (طلائی و نقره ای) وگالوانیزه اجرا می گردد و لازم است لبه آنها نیز از همان جنس لایه رو باشد.
شماره دو تصویر؛ لایه دوبل، استروک یا به عبارتی حاشیه که به صورت های مختلفی از برش ورق پلکسی اجرا می شود را نمایش می دهد. در تصویر فوق نمونه توخالی از استروک را مشاهده می کنید.
نکته1: در اغلب موارد لایه استروک یا همان حاشیه در زیر لایه اصلی قرار می گیرد ولی برخی موارد که ترکیب رنگ استروک با لایه رو ممانعتی از نظر رنگ و نور پردازی ایجاد نمی کند مانند آینه طلائی و نقره ای و یا پلکسی مشکی می توان لایه استروک را بر روی لایه اولی چسباند.
نکته 2: لایه دوبل مثل تصویرفوق حتما نباید اطراف حروف باشد بلکه به اشکال مختلفی می تواند بر روی لایه اصلی اعمال گردد که در این صورت اصطلاحا پترن بجای استروک گفته می شود.
نکته 3: بهترین ابزار برای برش ورق پلکسی دستگاه لیزر هست که بدون کوچک ترین خطا طبق طرح و در ظریف ترین حالت ممکنه عملیات برش را انجام می دهد. البته به صورت دستی با دستگاه اره فکی از روی الگو (پلات طرح) نیز قابلیت اجرا دارد که البته ظرافت کمتری خواهد داشت.
نکته 4: برای مدیریت هزینه ساخت چلنیوم می توان استروک یا همان حاشیه را از برش برچسب روز رنگ اجرا کرد.
شماره سه تصویر؛ لبه کاری حروف که عموما با چهار نوع متریال انجام می شود را نمایش می دهد. لبه چلنیوم ساده، انواع مختلف چلنیوم ساید لایت و لبه پلاستیک (برای حروف برجسته پلاستیک) و نهایتا برای حروف برجسته فلز، لبه هایی از همان متریال فلز که لایه رو را کار کرده ایم، مورد استفاده قرار می گیرد.
لازم به ذکر است لبه های متفرقه دیگری مانند لترمکس یا لبه سوئدی و لبه هندی هم وجود دارند که چون تفاوت چندانی ندارند و از طرفی خیلی کم مورد استفاده قرار می گیرند به آنها نخواهیم پرداخت.
شماره چهار تصویر؛ شاهد ال ای دی کشی هستیم که عموما برروی پی وی سی 8 یا 10 میل انجام می شود. درصورتی که بخواهیم نور قابلیت انتشار به پشت نیز داشته باشد به دو صورت می توان اقدام کرد اولین روش این است که علاوه بر نصب ال ای دی بر روی pvc باید در پشت آن هم ال ای دی نصب گردد. در روش دیگر برای زیر سازی از ورق دوغی با یک سری ال ای دی استفاده می شودو نور از ورق دوغی به پشت نیز تابیده می شود. به نور پردازی پشت حروف، نور مخفی یا نوربک هم گفته می شود.
شماره پنج تصویر؛ یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت تابلو چلنیوم که عرض قلم اطلاق می شود را نمایش می دهد. عرض قلم مناسب، پارامتر مهمی برای ساخت تابلو محسوب می شود که در این خصوص از شما دعوت میکنم مقاله فونت در صنعت ساخت تابلو را هم مطالعه نمائید.
آموزش ساخت تابلو چلنیوم
از علاقه مندانی که تمایل دارند مراحل ساخت تابلو چلنیوم را مشاهد کنند دعوت میکنیم دو فیلم کوتاه ساخت تابلو چلنیوم را مشاهده کنند.
قیمت تابلو چلنیوم در اصفهان
یکی از مکررترین سوالات در خصوص بر آورد هزینه تابلو حروف برجسته و خصوصا حروف برجسته چلنیوم می باشد. در این بخش به تخمین قیمت آن خواهیم پرداخت. محاسبه قیمت برحسب متر محیط حروف خواهد بود. به طور معمول یک متر طول نوشته (یعنی از ابتدای نوشته تا انتهای نوشته یک متر باشد) از نظر محیطی و به صورت تجربی برای نوشته فارسی نزدیک به 6 الی7 متر محیط (و برای حروف انگلیسی 7 الی 8 متر محیط) خواهد شد. هر متر محيط تابلو چلنيوم ساده حدود 150 هزار تومان فاكتور می گردد (سال 98) بنابراين برای تخمين هزينه به طور تقريبی مي توان گفت :هر متر نوشته حدود نه صد هزار تومان خواهد شد. از پارامترهای مهمی که باعث افزایش قیمت حروف برجسته می شود باید به عرض قلم حروف، روش نورپردازی (تک رنگ، فول رنگ)، نوع و تعداد استروک (استروک با آینه گرانتر هست) و نوع لبه چلنیوم (ساده، سایدلایت، لترمکس) می توان اشاره کرد ولی تاکید می کنم ما در اینجا فقط قصد داریم حدود قیمت یک تابلو چلنیوم را تخمین بزنیم.
به عنوان مثال می خواهیم یک تابلو شبیه تصویرزیردرابعاد 3 متر در1 متر داشته باشیم و حدود قیمت را محاسبه کنیم
در صورتی که زمینه تابلوازقبل آماده نباشد یک هزینه بک گراند خواهیم داشت و برای تخمین قیمت هزینه بک گراند هر مترمربع را سیصد هزار تومان در نظر می گیریم که در تابلو فوق 3 متر مربع و به عبارتی 900 هزار تومان خواهد شد. البته می دانیم اجرا زمینه با تنوع چوب (روس، ترموود) و انواع کامپوزیت (معمولی، نانو وطرح خاص) یا کلاف با قوطی فلزی یا لوله استیل ویا دیگر بک گراندهای متفرقه هزینه متفاوتی خواهد داشت ولی هدف ما در اینجا فقط تخمین حدود قیمت است. برای هزینه حروف طبق گفته های بالا هر مترطول نوشته حدود 800 هزار تومان خواهد بود و در طرح پیش فرض تقریبا دو خط نوشته وهرخط حدود 3 متراست بنابراین جمع دوخط 6 متر می گردد و 6 متر را در800 هزارتومان که ضرب کنیم تخمین قیمت حروف چهار میلیون و هشتصد خواهد شد.
قیمت همکاری تابلو چلنیوم به شرح زیر خواهد بود
قیمت حروف چلنیوم بدون نورو ساده را به عنوان قیمت پایه در نظر بگیرید و سپس با افزودن هرآپشن قیمت آن را به قیمت پایه اضافه نمائید.
حروف ساده شامل : طلق پلکسی تایوانی تک رنگ 3 میل + لبه نقره ای ساده + Pvc 10 mil و بدون نور می باشد.
قیمت پایه حروف چلنیوم ساده 75 هزار تومان
قیمت دوبل کردن با پلکسی 25 هزار تومان
قیمت دوبل کردن ورق طلایی 30 هزار تومان
قیمت دوبل کردن با استیل 45 هزار تومان
قیمت دوبل استیکر 10 هزار تومان
قیمت پانچ کردن لبه چلنیوم 3 هزار تومان
هزینه تغییر رنگ لبه چلنیوم 3 هزار تومان
هزینه پانچ کردن طلق پلکسی 8 هزار تومان
هزینه کریستال ریختن داخل حروف 25 هزار تومان
چاپ لمینت و نصب استیکر متر مربع 100 هزار تومان
مبنای محاسبه قیمت برای هر ورق پلکسی گلاس 120*180 سانتی متر 25 متر محیط می باشد.
در صورت مصرف بیشتر ورق، هزینه پلکسی ها و پی وی سی جداگانه فاکتور می گردد.
هزینه اضافه ورق پلکسی تک لایه و پی وی سی برگی 800 هزار تومان
هزینه اضافه ورق پلکسی دوبل و پی وی سی 1.350.000 ملیون تومان
هزینه اضافه ورق پلکسی دوبل طلایی آینه ای 1.500.000 ملیون تومان
هزینه نور :
اس ام دی 4040 : به صورت عددی 1600 تومان یا متری 30هزار تومان
اس ام دی چیپ 5054 با دو سال گارانتی : به صورت عددی 1800 تومان یا متری 40 هزار تومان
هزینه برخی دیگر از حروف برجسته
قیمت حروف برجسته استیل 70 هزار تومان
قیمت حروف برجسته فلز گالوانیزه 45 هزار تومان
قیمت حروف برجسته پلاستیک 80 هزار تومان
قیمت حروف لاس وگاسی بدون نوز 100 هزار تومان
جهت دریافت پیش فاکتور حروف های خود فایل کرول شده همراه با توضیحات داخل فایل برای ما ارسال نمائید.
لازم به ذکر است از دیدگاه ما همکار به فردی اطلاق می گردد که طراحی تابلو را در کرول انجام داده باشد و از رنگ و روش ساخت آن کاملا مطلع باشد.
نگاهی به تاریخچه حروف برجسته
درانتها تاريخچه تابلوهای حروف برجسته را مرور می کنیم و پیشنهاد می کنیم برای داشتن اطلاعات تخصصی تر با کلیک بر روی نام آنها به بخش تخصصی آن مطلب مراجعه نمائید. قدیمی ترین نمونه حروف برجسته، تابلو حروف برجسته فلز می باشد (كه قابليت انتشار نوررا ندارد) بعد از آن تابلو برجسته نئون پلاستيك می باشد كه به خاطرنورپردازی نامناسب نئون خرابی های زیادی آن، منسوخ شد و جای خود را به تابلو حروف برجسته پلاستيك با نورپردازی ال ای دی (led) یا (smd) آمد و در ادامه تابلو حروف برجسته چلنيوم به بازار تابلو تبليغاتی راه پيدا كرد که با داشتن تنوع فراوان در متریال، روش اجرا و نور پردازی (کریستالی، پانچی، اکریلی، لترمکس، ساید لایت ولاس وگاسی) نسل جدیدی از حروف برجسته به بازار راه پیدا کرد.
تابلو بیمارستان آیت الله صدوقی واقع در بزرگمهر اصفهان پس از تائید طرح در حال ساخت حروف می باشد.
تصویر فوق پلات طرح تائید شده بر روی نمای بیمارستان قرار گرفته شده تاعلاوه بر گرفتن تائید نهائی کارفرما از بروز خطاهای احتمالی هم جلوگیری به عمل آوریم.
تصاویری از مراحل نصب تابلو بیمارستان به همراه تست روشنائی آن
باتشکر ازشما دوست گرامی امیدواریم مطالب فوق مورد رضایت شما قرار گرفته باشد ،برای مشاوره و اطلاعات بیشتر با شماره 09131680370 تماس حاصل نمائید.